Neverovatna zarada na blagajnama: Strava u Ulici Brestova (2010)

May 8th, 2010 | napisao | kategorija: filmske zanimljivosti

strah u ulici brestova 2010

S’ vremena na vreme, saga o čuvenom Frediju Krugeru oživi. Producenti su uvideli da više nije u modi “oživljavanje”, pa su shvatili da je bolje da naprave rimejk originala koji je i oživeo priču o čoveku koji ubija svoje žrtve u snu. Po mom mišljenju, Fredi nije toliko strašan, a ni preterano polularan. Međutim, ljudi koji ga poznaju duže od mene ga obožavaju, tako da uživaju gledajući ga u akciji.

Ovaj film je 9-ti film o Frediju, ali prvi u kome Robert Englud ne igra glavnu ulogu! On je glumio u svim filmovima, pa čak i serijama “Strava u Ulici Brestova”!

Poenta je u tome da ovom filmu i nije bila preterano potrebna reklama, jer ima uspešne predhodnike, tako da su svi jedva čekali taj petak 30.4.2010. da dođu na premijeru.

Na kraju dana, blagajne su objavile da je film prvog dana prikazivanja zaradio $15 miliona! Realno je bilo za očekivati da će vikend doneti još toliko, tako da je film za tri dana prikazivanja zaradio $32.2 miliona! Realno je očekivati da će film dobiti nastavak, možda opet rimejk, ili nastavak ovog filma u nekom novom ruhu…

BUDŽET OVOG FILMA IZNOSI $35 MILIONA! Zar nije dobro praviti filmove?


Friday 13
od 990,00 din.
VIZIOshop.com
jos iz kategorije filmske zanimljivosti


Tagovi: , , ,

ostavi komentar